ZAMENIK pomoćnika državnog sekretara i specijalni predstavnik Stejt departmenta za Zapadni Balkan Metju Palmer smatra da je narativ o takmičenju između SAD i EU u rešavanju kosovskog problema preteran i da, kako kaže, Vašington i Brisel veoma dobro i blisko sarađuju po ovom pitanju.

Komentari (10)

Apsurdi

16.12.2020. 19:47

Od Palmera ,Van svake pameti.O kakvom on medjusobnom priznanju govori.Srbija je priznata zemlja u citavom svetu i NE treba joj nikakvo priznanje od njene sopstvene teritorije.

vladimir

16.12.2020. 20:02

Palmeru, "filozofski egzibicionizam" i beskrajna satirična teatrealna igra reči, dosadila je i Bogu i svetu! To više nije ni "diplomatija" već kviz poigravanja i sprdnje sa ozbiljnim državama! Za mene je to JEDINO Srbija na zapadnom Balkanu, kako IZVOLJEVATE reći, inače država, koja je prošla u hiljadugodišnjoj istoriji i tradiciji, sva moguća iskušenja opstanka, kroz ljudske i materijalne žrtve, koje vaš EGO nikada neće moći da shvati! A da ste se malo potrudili u svojoj "nenornalnosti" možda nešto i naučili o dostojanstvu i čovečnosti! Za HRABROST ipak treba biti Srbin, a to je daleko od vas! A u NATO ulaze samo države koje imaju "snagu" ČOPORA, a to je za Srbiju neprihvatljivo! Ovo je samo mali "traktat", malog čoveka za vašu visost!

buki

16.12.2020. 20:50

Ne verujem da bi mi ušli u Nato ni pre bombardovanja Srba na ovim prostorima, a posle '95 i '99 za to ne postoji nikakva šansa. Bez Natoa nema ni članstva u EU, tako da smo za sada spašeni od tih nacističkih tvorevina.

Mišo Peć

16.12.2020. 20:57

Srbija nikada pod bilokakvim okolnostima neće ni metar Kosovskometohijske zemlje priznati za nezavisno Kosovo to mora da zna i Palmer i Lajček i svi ostali dušebrižnici.

Varto Marx

16.12.2020. 21:41

Zapad nastoji i dalje da se poigrava sa Srbijom. Sve dok se Vlada Srbije umiljava zapadu i kaze dosta je vise, oni ce i dalje da se ovako ponasaju.

Ante Šimić

16.12.2020. 22:10

Vrlo interesantno. Kad je HR to tražila i htjela,morala je ispuniti određene uvjete,čak mjenjati zakone i druge stvari, a njih će "ugutrati"u Nato. Nisam protiv ali to je glupo.