AMERIČKI državni sektretar Majk Pompeo optužio je ruskog ministra inostranih poslova Sergeja Lavrova za „pogrešno shvatanje činjenica“ o akcijama Vašingtona u Sredozemlju, kao i da je Moskva ta koja seje haos na Mediteranu.

Komentari (3)

Penzionerj

15.12.2020. 20:02

Svaki lopov misli da su svi lopovi. Ovi preko bare pobise milione neduznih a upiru prst na druge koji zele mir i blagostanje gde kikome i nikada ne namecu svoje zelje. Ameri, vi ste u krvi ogrezli i jednog skorijeg dana, debelo cete ispastati.

vladimir

15.12.2020. 22:31

Pompeo, razumem da postoje loši, pokvareni, sujetni, iskompleksirani, patološko bolesni, glupi i zli ljudi ali ti prevazilaziš SVE OVO i SVE ONO što nisam nabrojao u negativnom kontekstu! U bliskoj prošlosti UNIŠTILI ste dve izuzetno prosperitetne države, Irak i Libiju, ubili njihove legitimne predsednike i vratili ih bar dvesto godina unazad i vi nekom govirite da remeti mir u sredozamlju!? Da li stvarno verujete da će vam neko poverovati? A što se tiče "saveznika" u istočnom mediteranu - imate SAMO Izrael! I još nešto - moraćete da se pomirite, da gde su Ruski interesi, bićete NEMOĆNI, a i ta izjava to najbolje pokazuje!