ŽIRINOVSKI UPOZORIO VLASTI MOLDAVIJE: Ako jedan ruski vojnik bude ubijen, kupaćete se u krvi i sve ćemo vas pobiti! (VIDEO)

Novosti online

07. 12. 2020. u 19:16

LIDER LDPR Vladimir Žirinovski rekao je u za televizijski kanal Rusija 1 da će, ako moldavske vlasti pokušaju da istisnu ruski mirovni kontingent, onda će ga Rusija udvostručiti ili utrostručiti.

ЖИРИНОВСКИ УПОЗОРИО ВЛАСТИ МОЛДАВИЈЕ: Ако један руски војник буде убијен, купаћете се у крви и све ћемо вас побити! (ВИДЕО)

Foto: EPA

Žirinovski je naglasio da u regionu živi 250 hiljada ruskih građana i da je Rusija dužna da ih štiti u skladu sa ustavom.

Političar je primetio da skladište municije u selu Kolbasna (Pridnjestrovlje) sadrži „municiju za čitav Treći svetski rat u Evropi“. Prema njegovim rečima, eliminisanje takve količine oružja je nemoguće, jer će cela Evropa zadrhtati od udarnog talasa.

- Moramo ne samo da kažemo, već i da upozorimo - ne samo da se nećemo povući, već ćemo povećati kontingent mirovnih snaga svakog trenutka. Ako bar jedan vojnik bude ubijen, svi ćete se kupati u krvi, nećete imati vremena da stignete do aerodroma Kišinjev, mi ćemo vas sve dobiti - rekao je Vladimir Žirinovski, obraćajući se vlastima Moldavije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!