OBAMA, BUŠ I KLINTON ŽELE DA SE VAKCINIŠU PRED KAMERAMA: Bivši predsednici SAD žele da uvere javnost da je cepivo bezbedno

Novosti online

04. 12. 2020. u 09:22

BIVŠI predsednici SAD Barak Obama, Džordž Buš i Bil Klinton prijavili su se da prime vakcinu protiv virusa korona pred kamerama, ukoliko će to pomoći povećanju poverenja javnosti.

ОБАМА, БУШ И КЛИНТОН ЖЕЛЕ ДА СЕ ВАКЦИНИШУ ПРЕД КАМЕРАМА: Бивши председници САД желе да увере јавност да је цепиво безбедно

Foto: EPA

Obama je za radio-stanicu "Sirijus eks-em" izjavio da će se vakcinisati ukoliko direktor američkog Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti Entoni Fauči odobri upotrebu vakcine.

- Ukoliko mi Entoni Fauči kaže da je vakcina bezbedna i da može da stvori imunitet protiv virusa korona, naravno da ću je primiti - rekao je Obama.

Obama je obećao da će vakcinu primiti kada bude dostupna za one koji su u manjoj opasnosti od zaraze, te da će to učiniti kako bi ljudi znali da mogu da veruju nauci, javio je AFP.

Bivši šef Bušovog kabineta Fredi Ford izjavio je za Si-En-En da bivši predsednik SAD želi da pomogne promovisanju vakcine.

Slično je za Klintona potvrdio njegov portparol Anhel Urenja.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RASTUĆE PRETNJE SA BLISKOG ISTOKA: Razgovori iza zatvorenih vrata sa neviđenim merama bezbednosti, napetost zbog eskalacije