„SVE ĆE GORETI NA NAŠIM GRANICAMA!” Ruski ekspert upozorio na američku strategiju „trojanskog konja”

Novosti online

02. 12. 2020. u 15:58

„СВЕ ЋЕ ГОРЕТИ НА НАШИМ ГРАНИЦАМА!” Руски експерт упозорио на америчку стратегију „тројанског коња”

Foto: Printskrin

RUSKI vojni stručnjak Jurij Knutov učestvovao je na konferenciji za novinare medija grupe ,,Patriot" na temu „Ko i zašto napada granice Rusije?"

Stručnjak je objasnio zašto SAD stalno provociraju Rusiju. Prema njegovim rečima, Sjedinjene Države se pozicioniraju kao zemlja koja može da diktira naređenja. Sama ideja da samo Amerika može igrati mesijansku ulogu je ključna. Brojni američki politikolozi veruju da će se Amerika, ako odustane od ove ideje, raspasti.

- Tramp je shvatio da su Sjedinjene Države bile u poziciji SSSR-a 80-ih. Demokrate su globalisti, njima je glavno da unište druge države. Ove dve struje su se sudarile, ali izgleda da demokrate pobeđuju. Najzanimljivije je to što je krajem prošle godine usvojena strategija trojanskog konja, odnosno sve bi trebalo da gori na našim granicama. Sada moramo razmišljati o svojoj bezbednosti - rekao je Knutov, prenosi FAN.

Prema rečima vojnog stručnjaka, SAD sada gaze međunarodno pravo, a što se tiče interesa Ruske Federacije, Moskva će ih se uvek pridržavati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

nenad51

03.12.2020. 20:07

pa ne treba biti previse pametan da se shvati da amerika ako izgubi inicijativu gubi nato to vuce gubitak milijardi i milijardi dolara Najveca industrija je oruzje a svi se "bore za mir" hahaha pritom clanice su obavezne da kupuju od SAD

Ćomre

03.12.2020. 22:19

SAD su nikad slabije u zadnjih 80 godina. Kina će zaratiti sa Rusijom, zato što je Kina novi svetski policajac. Kina je udarna pesnica Duboke države