„SVE ĆE GORETI NA NAŠIM GRANICAMA!” Ruski ekspert upozorio na američku strategiju „trojanskog konja”

Novosti online

02. 12. 2020. u 15:58

RUSKI vojni stručnjak Jurij Knutov učestvovao je na konferenciji za novinare medija grupe ,,Patriot" na temu „Ko i zašto napada granice Rusije?"

„СВЕ ЋЕ ГОРЕТИ НА НАШИМ ГРАНИЦАМА!” Руски експерт упозорио на америчку стратегију „тројанског коња”

Foto: Printskrin

Stručnjak je objasnio zašto SAD stalno provociraju Rusiju. Prema njegovim rečima, Sjedinjene Države se pozicioniraju kao zemlja koja može da diktira naređenja. Sama ideja da samo Amerika može igrati mesijansku ulogu je ključna. Brojni američki politikolozi veruju da će se Amerika, ako odustane od ove ideje, raspasti.

- Tramp je shvatio da su Sjedinjene Države bile u poziciji SSSR-a 80-ih. Demokrate su globalisti, njima je glavno da unište druge države. Ove dve struje su se sudarile, ali izgleda da demokrate pobeđuju. Najzanimljivije je to što je krajem prošle godine usvojena strategija trojanskog konja, odnosno sve bi trebalo da gori na našim granicama. Sada moramo razmišljati o svojoj bezbednosti - rekao je Knutov, prenosi FAN.

Prema rečima vojnog stručnjaka, SAD sada gaze međunarodno pravo, a što se tiče interesa Ruske Federacije, Moskva će ih se uvek pridržavati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)