EVO KO JE ŽENA EDVARDA SNOUDENA: Objavio je da je trudna, a upoznali su se preko jednog sajta

Novosti online

02. 11. 2020. u 18:59

Bivši saradnik američkih obaveštajnih službi Eduard Snouden, koji sada živi u Podmoskovlju, odlučio je da traži rusko državljanstvo. Razlog za to je što sa suprugom Lindzi Mils očekuje dete.

ЕВО КО ЈЕ ЖЕНА ЕДВАРДА СНОУДЕНА: Објавио је да је трудна, а упознали су се преко једног сајта

Foto: Twiter/Lsjourney

Njihov sin će po rođenju dobiti rusko državljanstvo i sada i oni kao roditelji žele da dobiju državljanstvo zemlje koja im je pružila gostoprimstvo.

Ko je supruga Edvarda Snoudena?

Lindzi Mils rođena je u februaru 1985 godine, studirala je na umetničkom fakultetu, a predstavlja se kao blogerka i plesačica. Snoudena je upoznala 2013. godine preko sajta za upounavanje "hot or not". Sajt je imao opciju ocenjivanja fotografija članova i ona je Snoudena ocenila ocenom 8, dok je on njoj dao čistu desetku.

Krenula je za njim u Rusiju, a venčali su se 2017. u Moskvi.

Bivši saradnik američkih obaveštajnih službi i dalje tvrdi da ona nije znala za njegove namere da razotkrije kako američke i britanske tajne službe prate određene osobe preko interneta.

Nakon razotkrivanja afere, ono što se o njegovoj tadašnjoj devojci pojavljivalo u stranim medijima je da se jedno jutro se probudila i da njega jednostavno nije bilo.

U jednom od intervjua Snouden je rekao da je po njenom dolasku u Rusiju očekivao burnu reakciju na njegov odlazak, ili "barem šamar", ali da je dobio samo reči ohrabrenja i podrške.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati