ULETEO JE KRVAV U BAR I VIKAO DA IH JE NAPAO UJAK: Detalji užasa u Parizu, mrtva majka i četvoro dece, petoro kritično! (FOTO+VIDEO)

Goran ČVOROVIĆ, dopisnik „Novosti“ iz Pariza

03. 10. 2020. u 21:19

PET osoba, od koji su četvoro deca uzrasta od nekoliko meseci do 14 godina, ubijeno je u subotu u mestu Noazi le Sek u oblasti Sena-Sen Deni severno od Pariza.

УЛЕТЕО ЈЕ КРВАВ У БАР И ВИКАО ДА ИХ ЈЕ НАПАО УЈАК: Детаљи ужаса у Паризу, мртва мајка и четворо деце,  петоро критично!  (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Printskrin

 Još toliko je u veoma teškom stanju. Radi se o porodičnoj drami.

Krajem prepodneva, u lokalni bar u ulici Emanuel Arago u ovom mestu ušao je okrvavljeni mladić uz povike da mu je ujak poludeo i da je napao ostatak porodice nožem i čekićem. S njim je uspelo da pobegne još jedno dete.

Policajci koji su provalali u kuću, pronašli su, na tri sprata, petoro beživotnih tela, dok je još petoro bilo u nesvesti i teško povređeno. Troje adolescenata se nalaze u kritičnom stanju.

Scena je bila stravična, a policajci su bili šokirani onim što su videli.

Porodica je poreklom iz Sri Lanke. Ubica je pronađen u komi pošto je pokušao da izvrši samoubistvo i prebačen je u bolnicu. Sve je, ističu izvori bliski istrazi, izbilo zbog porodične svađe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)