BLOGERKA, MAJKA ČETVORO DECE I - SRPSKA SNAJKA: Ovo je supruga Džona Jovanovića, direktora kancelarije DFC u Srbiji(FOTO)

Novosti online

22. 09. 2020. u 20:34

БЛОГЕРКА, МАЈКА ЧЕТВОРО ДЕЦЕ И - СРПСКА СНАЈКА: Ово је супруга Џона Јовановића, директора канцеларије ДФЦ у Србији(ФОТО)

Foto: Insatgram

DAFNE Oz, rođena je 17. februara 1986. godine.

 Jedna je od najpoznatijih blogerki, TV zvezda i nutricionistkinja u SAD i ćerka je čuvenog TV doktora Mehmeta Oza, a sa direktorom kancelarije DFC u Beogradu Džonom Jovanovićem ima četvoro dece.

Dafne je rođena sa pupčanom vrpcom obmotanom oko vrata pa je podvrgnuta specifičnom zahvatu, nakon kojeg je uspela potpuno da se oporavi.

Džon i blogerka su se venčali pre 10 godina u srpskoj pavoslavnoj crkvi u Portlandu.

Foto: Insatgram

Imaju četvoro dece: Filomenu, Domeniku Selen, Jovana i Đovanu.

Dafne svog supruga naziva čovekom svojih snova.

- On je čovek mojih snova, obožavani otac i moj najbolji prijatelj. Činiš me srećnom svaki dan. Volim te - napisala mu je u jednoj od objava.

Foto: Insatgram

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Milos

23.09.2020. 00:27

Eto to je tipucan primer jednog od 4 miliona ljudi koje racunamo kao nase koji zive preko. Trce da se ozene/udaju za strance i onda im deca vise i nisu Srbi, tako da mozemo odmah i njih da brisemo. Srbi su oni koji zive u ex Yu ovde, i jos mozda 10% onih koji su preko u prvoj genersciji. Ostalo pisi propalo!