PUTINOVA izjava da je Rusija spremna da u slučaju većih nemira u Belorusiji pošalje svoje policajce naišla je na negodovanje kod beloruske opozicije, a drugoplasirana na predsedničkim izborima Svetlana Tihanovska izjavila je da to izaziva veliku zabrinutost.

Varto Marx

01.09.2020. 17:47

Procitao sampazljivo vas izvjestaji i primjetoi sam da Venecuela je u takorijeci istoj situaciji bila.Preddjednik Maduro se borijo protiv opozicije sto je podrzavao Vasington naravno da svrgnu Madura i preuzmu naj bogatiju zemlju crnog zlata, i EU je bojkotirala predsjednika Venecuele Madura nisu uspjeli da svrgnu. Kao prvo opozicije koja je imala veliku podrsku od SAD i EU, zahvalnost Russije i Kine, Maduro je i dalje ostao predsjednik Venecuele. i zacepio je usta Amer. i EU, da se vise i ne cuje ni rijec povodom Venecuele i njezinih predsjednika Maduró. Ista je situacija sa Belorusijom EU i i SAD nastoje da svrgnu Lukasenka i preuzmu Belorusiju u svojim rukama financirajuci opzicijone partije, Russija to naravno nece dozvoliti. Kao sto je uspjela u Venecueli teko ce biti u Belorusiji. Russija je pokazala da je jaka spremna i najstabilnija sa modernim oruzinem na svijetu. Bez obzira sto podrzava diktatore u Venecueli i u Belorusiji, nisu prvi a ni poslednji.Putin odrzava ravnorezu u svijetu i postaje sve veca sila. Dobro je da bez konkurencija nema zivota.

vladimir

02.09.2020. 15:34

EU je priznala da je pomogla demostrante sa 53 miliona evra. Amerika i Sorš se nisu još izjasnile koliko su upumpale novca u podršci plaćenicima,ali to mora biti bar nekoliko puta više. Navodno se "ne mešaju u unutrašnje stvari tuđih zemalja" , što i ispranom mozgu biva jasno da su najveći krivci što su mnoge bogate inapredne zemlje vratili u haos i kameno doba. Interesantno je i siptpmatično da su im isti šabloni. To se svodi na pet poznatih koraka koje sam video u orginalnim dokumentima koje je objavio Jim Hughes u ime nezavisne istraživačke organizacije INH, zahvaljujući jednom insajderu koji je skenira originalna dokumenta. Ja mogu samo navesi korake iz dokumenata. KORAK 1: plana - Skloniti predsednika i napraviti vladu u senci. KORAK 2: plana - napraviti kontrolu medija (to obuhvata finansiranje same infrastrukture vesti, novinarstva, istraživačkog novinarstva, pa čak i industrijske organizacije). KORAK 3: plana - Pokrenuti izbornu krizu. Tu su upumpane pare, sajber ratovanje, hakovanje. KORAK 4: Uzmite pomoć. Kako? Protestima, neredima, demonstracijama. Tako da se nacija dovede na kolena. KORAK 5 : Nadživite svog protivnika. To je završna faza borbe i razbijanja države. Tu se primenjuju razni trikovi Otkrivena je veza beskrupuloznih milijardera i najkorumpiranijih igrača mafije duboki država za narkotike,oružje i hranu. I to nije sve. Ali je tekst sa dokumentima previše dug da ga prepisujem. Trebalo bi da se ovo shvati vrlo ozbiljno. Šablon je uspeo u Iraku, Libiji, Ukrajini, Jugoslaviji, Srbiji, Libanu Gruziji, Boliviji, Siriji polovično. To se navodno jednim imenom naziva OBOJENA REVOLUCIJA. ZAŠTO ?