TAJNI SNIMCI TRAMPOVE SESTRE: Sve najgore o predsedniku SAD i njegovoj porodici - On je moron, Ivanka gleda samo sebe

Novosti online

29. 08. 2020. u 19:33

BRATANICA američkog predsednika Meri Tramp objavila je novi, tajno snimani, razgovor sa Merien Beri, starijom sestrom Donalda Trampa, tokom kojeg je ona bez dlake na jeziku oplela po predsednikovoj porodici.

ТАЈНИ СНИМЦИ ТРАМПОВЕ СЕСТРЕ: Све најгоре о председнику САД и његовој породици - Он је морон, Иванка гледа само себе

Foto: Tanjug/AP

Merien je napala Ivanku Tramp zbog toga što je na Instagramu 2018. godine bezosećajno objavila fotografiju sa svojim detetom istog dana kada je odjeknula vest da Trampova administracija odvaja decu migrante od svojih porodica na južnoj granici.

- Ta prokleta Ivanka objavljuje sliku u stilu Madone sa detetom - kazala je Merien.

U drugom razgovoru Trampova sestra se dotakla i svog bratanca Erika.

- U međuvremenu, Erik je javno postao moron. Ivanku ništa ne zanima. Ona brine samo o sebi. Da, ona je "mini Donald". On je uvek bio naklonjen njoj, ona mu je omiljena - čuje se kako Merien izgovara na snimcima.

U jednom od klipova Merien je oplela i po mlađem bratu, prenosi "Dejli mejl".

- Šta god da uradi on kaže: "Pogledajte me, zar nisam divan". A on ne bi ništa učinio ni za koga ako nema korist od toga. On je škrt kao što je bio naš otac - kaže Merion.

U ranije objavljenim razgovorima Merien je Trampa nazivala "okrutnim", "lažljivim", "glupim" i čovekom "bez principa". Takođe je otkrila da Tramp, iako se predstavlja kao vernik, nikada ne ide u crkvi.

- Kad smo bili deca otac nas je vodio u crkvu nedeljom, a nakon toga Donald je odlazio u crkvu samo kako bi se venčao. Ili ako je u pitanju događaj sa kamerama - kaže 83-godišnja sudija u penziji.

Meri tvrdi da njena tetka nikada nije javno kritikovala Trampa jer je obuhvaćena istim ugovorom o "porodičnoj odanosti" kao i ostali članovi porodice.

Meri Tramp, autorka bombastične knjige o predsedniku i jedna od njegovih najglasnijih kritičara, rekla je ranije za "Vašington post“ da Tramp nije prikladan za predsednika i podržala je njegovog rivala Džozefa Bajdena.

Ona je tajno snimila 15 sati lične konverzacije sa Merien u 2018. i 2019. godine.

Kris Bastardi, Merin portparol, rekao je da je ona počela da snima razgovore sa svojom tetkom nakon njenih tvrdnji da su je rođaci lagali o vrednosti porodičnog imanja dve decenije ranije, tokom pravne bitke za njeno nasleđe za koje tvrdi da je primila daleko manje od očekivanog.

- Meri je shvatila da su članovi njene porodice lagali u prethodnim izjavama. Nikad nije očekivala da će ovoliko mnogo saznati iz svega što je čula, uključujući izjavu da je Tramp platio nekom da položi SAT ispit za njega – rekao je Bastardi.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...