Džejkob Blejk, Afroamerikanac kojeg je policajac upucao sedam puta u leđa prilikom hapšenja ove nedelje u Viskonsinu, probudio se bolnici. Pored njega je bio njegov otac koji je rekao da je njegov sin bio uplakan.

Komentari (6)

Milovan New york

28.08.2020. 22:54

Moram da ostavim komentar prvo pogrrsna je vest da je upucan prilikom hapsenja,njega nisu hapsili vec je decko zvao policiju jer su se dve zene tukle nakon dolaska pandura on je krenuo u auto i oni su potrcali za njim resivsi da ga uhapse jer da su hteli da ga uhapse njih 5 bi ga uhasili lako i savladli ovako mu je beli policajac iz mrznje pucao u ledja za rwzmaka manje od pola metra

Petar

29.08.2020. 02:04

@Milovan New york - Pogledao si prvu vest na koju si naišao i sad to je to. Policija je došla baš zbog njega, ustanovljeno da ima potragu, ranije osuđivan zbog nasilnih dela...

ludi milojko

29.08.2020. 05:29

@Milovan New york - bice da si napisao komentar samo da se pored tog milovan vidi i new york, pa da fellow red necks iz malu krsnu prepricavaju po slavama i krstenjima kako milovan otis'o u new york. pazi nije njujork, new york bato.

Milosav Chicago

28.08.2020. 23:48

Šta biste vi uradili da dođe policija da vas hapsi? Verovatno biste pustili da vas uhapse pa biste probali da rešite stvar u stanici ili sudu. Ali ne i ovaj dečko, niti Džordž Flojd niti drugi navodno zbog kojih razbijaju američke gradove. Bivša devojka od ovoga je zvala policiju jer joj je upao u stan i uzeo stvari. Nije dao da ga uhapse, ovaj osuđivani kriminalac sa važećom poternicom, a kad su ga upucali električnim pištoljem (tejzerom), nastavio je da ide prema automobilu kao da nije ni pogođen. Nije se osvrtao na pozive, na tejzer, nego je krenuo rukom u automobil gde mu je stajao nož. Tada je upucan u leđa sa sedam metaka. Iako je preživeo, odmah su pokrenute demonstracije (čitaj pljačke) zbog njegove 'smrti'. Koliko je sve ovo namešteno pokazuje i snimak iz Mineapolisa gde osumnjičeni za ubistvo beži od policije, dolazi do ulaza u tržni centar i pred ljudima i sigurnosnom kamerom puca sebi u glavu, a policija je opet optužena za ubistvo i grad je opet opljačkan.

Nenad

29.08.2020. 07:29

@Milosav Čikago: E moj Milosave, ili si mnogo glup ili jako naivan. Tvoje rasudjivanje je nasilničko. Pobrkao si lončiće, ne shvataš suštinu. Čak i da je u pitanju kriminalac upucati ga u LEDJA je kukavički ćin, a učiniti to sedam puta u LEDJA je namerni pokušaj ubistva sa predumišljajem. Postoje stroga pravila kako policija mora da reaguje. Mora biti da si bivši policajac sa naših prostora.

Miodrag iz Peći

29.08.2020. 10:26

Svi govore o sedam puta upucan a niko ne kaže da nusu to bili meci već električni omamljivači. Otac se buni zbog lisica a ne govori o tome da je svoga sina vaspitao da bude kriminalac koji beži od zakona. Znači; budi crn i budi kriminalac, anarhista i terorista i niko ne sme da te dirne. Trampe, pobedi i drugi put molim Te i uredi Ameriku i svet, tako da se nikakav kriminal, anarhija i bezakonje ne krije iza boje kože, seksualnog opredeljenja ili pola. Tražite ravnopravnost - dobićete!