OVO JE PRVI SVETSKI BIOLOŠKI RAT: Strašno upozorenje ukrajinskog bezbednjaka, opasnije je od nuklearnog oružja

Novosti online

26. 08. 2020. u 19:53

ОВО ЈЕ ПРВИ СВЕТСКИ БИОЛОШКИ РАТ: Страшно упозорење украјинског безбедњака, опасније је од нуклеарног оружја

Foto: EPA

SEKRETAR Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine Aleksej Danilov smatra da je u ovom trenutku u toku Prvi svetski biološki rat.

- Danas posmatramo Prvi svetski biološki rat, čije posledice oseća ceo svet - rekao je sekretar SNBO tokom sastanka sa ambasadorima Švedske i Finske u Ukrajini Tobiasom Tibergom i Pjajvi Lajne.

Po njegovim rečima, u savremenom svetu „kibernetička i biološka pretnja postaju strašnije i opasnije od nuklearnog oružja“. Danilov je naglasio važnost ujedinjavanja napora država-partnera u borbi protiv tih pretnji, navodi se na sajtu SNBO.

Ranije je ruski dečji hirurg Leonid Rošalj izrazio mišljenje da situacija sa pandemijom virusa korona liči na probu biološkog rata.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

vladimir

26.08.2020. 21:52

Hoćete biološki rat, izgubićete ga, hoćete psihološki rat, izgubićete ga, hoćete frontovski rat izgubićete ga, hoćete atomski rat - izgubićete ga, pa ŠTA vi holivudski lakeji hoćete, da li stvarno želite NESTANAK postojanja vaše države i naroda!? Jenkiji, vreme Džona Vejna i vaših hvalospeva je PROŠLOST - dozovite se pameti, a ja vam to kao mali čovek iz male /po prostoru/ "toplo" poručujem, jer vi ste za sada TREĆA sila sveta i na putu daljeg pada!

Dragan

27.08.2020. 03:06

@vladimir - To ne rade americki nacionalisti, suverenisti....vec oni koje nije briga za nacije, bilo sopstvene bilo tude....to su pohlepni izvitopereni ludi umovi koji ce radi vladanja nad svetom i zbog bogacenja, ako trba desetkovati covecansto

Sale

27.08.2020. 06:39

Pa ako uračunamo sve "simptome" ovog interesantnog virusa, taj liči na sve, samo na prirodno ne. Ako uračunamo i informacije o pojavi i rasprostranjenju (ne, ne ono što priča CNN), pa nešto liči na probu biološkog rata (i nebi me iznenadilo da nije čak ni prva), al se bogami malo okrenulo protiv gospode koji se tim šibicama igrali. Na to izgleda nisu računali.