SEKRETAR Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine Aleksej Danilov smatra da je u ovom trenutku u toku Prvi svetski biološki rat.

vladimir

26.08.2020. 21:52

Hoćete biološki rat, izgubićete ga, hoćete psihološki rat, izgubićete ga, hoćete frontovski rat izgubićete ga, hoćete atomski rat - izgubićete ga, pa ŠTA vi holivudski lakeji hoćete, da li stvarno želite NESTANAK postojanja vaše države i naroda!? Jenkiji, vreme Džona Vejna i vaših hvalospeva je PROŠLOST - dozovite se pameti, a ja vam to kao mali čovek iz male /po prostoru/ "toplo" poručujem, jer vi ste za sada TREĆA sila sveta i na putu daljeg pada!

Dragan

27.08.2020. 03:06

@vladimir - To ne rade americki nacionalisti, suverenisti....vec oni koje nije briga za nacije, bilo sopstvene bilo tude....to su pohlepni izvitopereni ludi umovi koji ce radi vladanja nad svetom i zbog bogacenja, ako trba desetkovati covecansto

Sale

27.08.2020. 06:39

Pa ako uračunamo sve "simptome" ovog interesantnog virusa, taj liči na sve, samo na prirodno ne. Ako uračunamo i informacije o pojavi i rasprostranjenju (ne, ne ono što priča CNN), pa nešto liči na probu biološkog rata (i nebi me iznenadilo da nije čak ni prva), al se bogami malo okrenulo protiv gospode koji se tim šibicama igrali. Na to izgleda nisu računali.