Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko ponovo je razgovarao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, javila je državna novinska agencija Belta.

Pedja

18.08.2020. 19:18

I sta sada, demokratski unistiti svoju zemlju, dati priliku zapadnim pijavicama da na slamcicu ispijaju krv sopstvenog naroda, ili im predati u ruke fabrike, resurse i vlast da oni odredjuju sudbinu tvog naroda. Ovo smo mi predvideli I zbog toga smo sankcionisani godinama, satanizovani od strane zapadnih medija, I na kraju okupirani uplivom njihovog kapitala. Neznam sta je gore suprostaviti se ili igrati po njihovom, na kraju doje na isto, ovce su osisane, a gazda je sit. Mislim ako se svet probudi I odupre jos uvek ima nade za buduca pokolenja.

Varto Marx

18.08.2020. 21:12

Nista od pretnje zapsda. Nije to Kosmet ili Afrike, na pragu Russije zapad se ne usudjuje da bilo sta uradi. Ovde exsperti kazu Russija ne daje jaka vec prrjaka za zapad.

Sale

19.08.2020. 08:46

Pitam se jel Batjka konačno shvatio da ne ide na dve stolice pa bilo koliki da mu broj na pantalone. Hteo i sa jednima i sa drugima, mada to sigurno ne ide. A sad traži spas od onih na koje se poslednjih nekoliko godina stalno mrštio i kritikovao... sreća njegova da je Putin dobar čovek.