PRVA DAMA HLADNA: Melanija dva puta odbila pokušaj Trampa da je uhvati za ruku (VIDEO)

Tanjug

17. 08. 2020. u 12:45

ПРВА ДАМА ХЛАДНА: Меланија два пута одбила покушај Трампа да је ухвати за руку (ВИДЕО)

Foto AP

Američki predsednik Donald Tramp i njegova supruga Melanija vratili su se u Vašington, a dok su izlazili iz predsedničkog aviona prva dama SAD dva puta je odbila pokušaj Trampa da je uhvati za ruku.

Kako prenosi američki portal Hil, Tramp je pokušao dva puta da je uhvati za ruku dok su stepenicama silazili iz aviona i ona je to odbila.

Tek kada su počeli da hodaju dalje po pisti, Tramp je uspeo da je uhvati za ruku.

Prva dama i ranije je odbijala pokušaje Trampa da je uhvati za ruku, a vrlo često se u javnosti ponaša hladno prema njemu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Vojvođanin

17.08.2020. 12:54

И више је него очигледно да је Прва дама врло несигурна приликом силаска низ степенице председничког "Боинга". А колико се да видети, у наставку видеа држе се за руке и то њеном иницијативом (пребацивањем торбе из једне у другу руку).

D3Ki7

17.08.2020. 13:36

Pa nije tako. Na snimku se jasno vidi da mu je dozvolila da je drzi za ruku, ali je u momentu morala da pridrzava onaj kaputic zbog jakog vetra. IVetrusina joj je i kosu razbacao, toliko da je celo vreme gledala u stepenike da ne padne, jer je ona u stiklama i kaputu, a vetar siba. CIm su sisli, otisli su drzeci se za ruke. Samo pogledajte snimak.