HAOS U PICERIJI: Kada je video da druga mušterija ne nosi masku, počeo je da razbija sve oko sebe (VIDEO)

Novosti online

03. 08. 2020. u 14:14

ХАОС У ПИЦЕРИЈИ: Када је видео да друга муштерија не носи маску, почео је да разбија све око себе (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

SNIMAK incidenta koji se dogodio u Torontu zbog toga što jedan od kupaca u piceriji nije nosio masku, postao je viralan na društvenim mrežama.

Kupac koji je ušao u piceriju i uočio da drugi muškarac koji je takođe kupovao hranu ne nosi masku potpuno je izgubio kontrolu, počeo je da viče i da razbija inventar.

Incident se dogodio u restoranu nakon što je jedan kupac prišao drugom vidno iznerviran što nije nosio masku. Kada je odgurnut, počeo je da viče da je napadnut pa je tražio od prisutnih da pozovu policiju. Takođe, gurnuo je staklenu vitrinu koja se razbila.

Da slučaj bude bizarniji, besni kupac ni sam nije ispravno nosio masku preko usta i nosa, nego je ona bila ispod njegove brade.

Mnogi korisnici društvenih mreža su komentarisali da ovakvo nekontrolisano ponašanje može biti rezultat mentalnih problema.

U Torontu je nošenje maske obavezno u svim zatvorenim javnim prostorima, a slične mere su uvedene u Velikoj Britaniji, Nemačkoj i drugim zemljama.

Međutim, Holandija ne savetuje javnost da nosi maske smatrajući da nema dovoljno dokaza da su efikasne u sprečavaju širenja koronavirusa.

Kliks.ba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Radoje

03.08.2020. 16:56

Toronto, dok se i oni ne opasulje ko Nemci..To da je u Srb nikad nebi usao u takvu piceriji. Kao sto se mi smejemo njima tako se ovi iz Holandije, Danske, Svedske, Belorusije smeju nama, ako ih je i briga uopste sta se desava kad ljudi zive normalno