INCIDENT ISPRED PRODAVNICE: Tuča zbog maske

Tanjug

31. 07. 2020. u 08:06

ISPRED jednog od velikih supermarketa u Dubrovniku dogodio se incident kad je tridesetogodišnji muškarac udario starijeg čoveka zato što mu je rekao da stavi masku na lice.

ИНЦИДЕНТ ИСПРЕД ПРОДАВНИЦЕ: Туча због маске

Foto AP

Kako piše Dubrovački dnevnik, 72-godišnji J.V. upozorio je 30-godišnjaka da stavi masku dok su obojica bili u prodavnici, jer je mlađi muškarac masku nosio u ruci.

Kada je stariji muškarac obavio kupovinu, izašao je iz supermarketa gde ga je mlađi sačekao i fizički nasrnuo na njega nanoseći mu teške fizičke povrede.

Neslužbeno, 72-godišnjem J.V. slomljen je nos.

Dubrovački dnevnik još navodi da je 30-godišnjak u prodavnici bio sa sestrom koja je osoba s posebnim potrebama, a da je napadnuti J.V. bio uporan u verbalnom okršaju, te da je okrivljenog koji je krenuo prema svom automobilu navodno uhvatio za ruku, a nakon čega ga je okrivljeni udario.

Policija je potvrdila da je protiv 30-godišnjaka podignuta prijava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu