UŽAS U KOVID CENTRU: Oboleli muškarci silovali devojčicu (14)

Novosti online

30. 07. 2020. u 22:12

ČETRNAESTOGODIŠNjA devojčica silovana je u jednom od najvećih kovid centara u indijskom Nju Delhiju.

УЖАС У КОВИД ЦЕНТРУ: Оболели мушкарци силовали девојчицу (14)

Foto: Tanjug/AP Photo/Mukhtar Khan

Indijku, inače pozitivnu na COVID-19 silovala su dva starija momka, takođe zaražena pre nekoliko dana.

Silovatelji su namamili devojčicu da uđe u kupatilo, a onda su se zaključali. Dok je jedan sve snimao, drugi je primorao nesrećnu tinejdžerku na prisilni seks.

Policija je saopštila da su momci uhapšeni kao i da svo troje bolesnih imaju srednje tešku kliničku sliku.

Prema saznanjima portala India Express, jedan od momaka, onaj koji je silovao devojčicu rekao je da im se ona dan pre toga podsmevala, kao i da im je obojici nedostajao seks, što je šokiralo Indijce, piše britanski Miror.

Indija se u prvom talasu korona virusa tokom proleća odlično držala budući da je premijer Narendra Modi uveo vanredno stanje i karantin.

(Srbija Danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku