U PODMOSKOVLjU, u mestu Himki, ruska policija je juče likvidirala teroristu iz Tadžikistana Odila Kajumova (19), koji je pripremao krvavu akciju u Moskvi.

Komentari (7)

Pitu Guli

28.07.2020. 03:25

Muslimani u Rusiji imaju sva prava, ali očito da ih to ne sprečava da idalje divljaju i da zastupaju terorističku ideologiju i velikoarapsku hegemonističku ideju o svetskom kalifatu, jednostavno, nikad u muslimana ne možete poverenje da imate, to je jedna saharsko-pustinjska beduinija koja je naučena na džihad i tu mira nema, muslimani su arapske sluge i arapsko roblje! Saudijska Arabija i Arapi su izvor svog zla na planeti rame uz rame sa Vatikanom i njegovim globalistima sa zapada!

Komandant 1001

28.07.2020. 09:24

@Pitu Guli - Čečenija, Kadirov. Republika u sastavu Rusije kojom upravlja čovek koji je odan Vladimiru Ruskom caru koji je rekao da zadnjeg čečenca daje u vojsku rusku ako je to potrebno za Rusiju. Dakle dali se može verovati Muslimanima kao i onima iz Azerbejdžana,Turkmestana,Kazakstana,Uzbekistana,Tadžikstana ili Kirgistana koji uz svoja pisma imaju i rusku ćirilicu !

Čiča Gorio

28.07.2020. 09:48

Onaj u Norveškoj što ubi 94 osoba što su se kupali. Da ga je ubila policija bio bi samo jedana žrtva. Pa onaj u Novom Zeklandu isto ili onaj u Štokholmu??? Treba te teroriste naučiti pameti???