ERDOGAN ŽELI DA POMOGNE PUTINU: Turska spremna da unapredi saradnju sa Rusijom protiv terorizma

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

23. 03. 2024. u 17:31

TURSKI predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je u telefonskom razgovoru sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom da je Turska spremna da unapredi saradnju sa Rusijom u borbi protiv terorizma, shvatajući neophodnost suprotstavljanja svim njegovim oblicima i manifestacijama bez izuzetka, navodi se u današnjem saopštenju kabineta turskog lidera.

ЕРДОГАН ЖЕЛИ ДА ПОМОГНЕ ПУТИНУ: Турска спремна да унапреди сарадњу са Русијом против тероризма

Foto: EPA

- Naš predsednik Erdogan je razgovarao telefonom sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. On je najoštrije osudio čin terora protiv nevinih ljudi i izrazio saučešće ruskom predsedniku i narodu Rusije zbog terorističkog napada u Moskvi - stoji u saopštenju kabineta predsednika Turske, prenosi TASS.

Navodi se da je Erdogan tokom razgovora rekao da je napad u Podmoskovlju pokazao da regionalnu krizu treba okončati mirnim putem, što je pre moguće.

U napadu u dvorani Krokus u Moskvi u petak ubijeno je 133 ljudi, a više od sto osoba je ranjeno, saopšteno je ranije danas iz ruskog Istražnog komiteta. 

 

BONUS VIDEO: Monah Arsenije za "Novosti" o terorističkom napadu u Moskvi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!