KIM DŽONG UN ČESTITAO PUTINU POBEDU NA IZBORIMA: Vreme donosi bliske odnose dve zemlje

Novosti online

18. 03. 2024. u 07:31

LIDER Severne Koreje Kim Džong Un čestitao je danas ruskom predsedniku Vladimiru Putinu na pobedi na predsedničkim izborima, objavila je severnokorejska novinska agencija KCNA.

КИМ ЏОНГ УН ЧЕСТИТАО ПУТИНУ ПОБЕДУ НА ИЗБОРИМА: Време доноси блиске односе две земље

Foto: Tanjug

Novinska agencija je izvestila da je Kim „poslao čestitke” predsedniku Putinu i da će „ambasador Severne Koreje u Rusiji Šin Hong Čul uručiti čestitku ruskom Ministarstvu spoljnih poslova”.

Dva lidera su istakla višeslojnu saradnju između dve zemlje na prošlogodišnjem samitu Severne Koreje i Rusije, gde su, prema navodima KCNA, pokazali svoje bliske odnose uprkos zabrinutosti međunarodne zajednice.

Vladimir Putin je u nedelju odneo ubedljivu pobedu na ruskim predsedničkim izborima, osvojivši 87,34 odsto glasova na osnovu 98 odsto prebrojanih glasova, čime je dobio peti mandat.

BONUS VIDEO: IZBORI U RUSIJI: Mirovne snage počele sa glasanjem

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!