NAJNOVIJE VESTI O BLUDNOM SINU: Bajdenov naslednik može koštati oca reizbora

Tanjug

13. 03. 2024. u 23:31

POČETAK suđenja sinu američkog predsednika Džozefa Bajdena, Hanteru Bajdenu po optužbama za krivično delo u vezi sa oružjem, zakazan je za 3. jun, odlučila je danas sudija Okružnog suda Delavera što će nesumnjivo uticati na kampanju za reizbor njegovog oca, aktuelnog predsednika SAD.

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ О БЛУДНОМ СИНУ: Бајденов наследник може коштати оца реизбора

Kadar iz Hanterovog filma

Sudija Merilen Norejka odredila je ovaj datum nakon statusne konferencije održane sa advokatima Hantera Bajdena i tužiocima iz tima specijalnog tužioca Dejvida Vajsa, prenosi Njujork Post.

Vajs je 14. septembra optužio Hantera Bajdena (54) po tri tačke u kojima se navodi da je 2018. godine lagao o zavisnosti od krek kokaina pri predaji formulara za proveru sposobnosti za kupovinu i posedovanje vatrenog oružja.

Hanter Bajden se izjasnio da nije kriv i tražio je da se slučaj odbaci po raznim osnovama. On tvrdi da je Vajs nepropisno imenovan za specijalnog tužioca od strane državnog tužioca Merika Garlanda, kao i da i dalje važi sporazum o priznanju krivice koji je dogovoren prošlog leta, ali je kasnije raskinut.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave