MALOLETNIK UBIJEN U PUCNJAVI: Napadači otvorili vatru na ljude koji su čekali autobus, ima povređenih

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

05. 03. 2024. u 13:54

NAJMANjE jedno lice je poginulo, a četvoro je ranjeno kada su dvojica nepoznatih napadača otvorila vatru na grupu ljudi na autobuskoj stanici u američkom gradu Filadelfiji, saopštila je lokalna policija.

МАЛОЛЕТНИК УБИЈЕН У ПУЦЊАВИ: Нападачи отворили ватру на људе који су чекали аутобус, има повређених

FOTO: AP/Tanjug

- Imamo grupu maloletnika ovde iza mene koji čekaju da uđu u autobus. Možemo da kažemo, na osnovu dokaza koje do sada imamo, da su dva pojedinca došla i počela da pucaju. Kao rezultat pucnjave, tokom koje je ispaljeno više okvira municije, imamo petoro upucanih pojedinaca - izjavio je komesar Policije Filadelfije Kevin Betel, pišu RIA Novosti.

Prema njegovim rečima, u napadu je ubijen sedamnaestogodišnjak, a dve žene starosti 49 i 71 godinu upucane su u autobusu. One su u stabilnom stanju, pošto je staklo usporilo metke, koji su zakačili još dvoje maloletnika.

- Definitivno se čini da je ovaj pojedinac, naš pokojnik, bio meta - rekao je Betel.

On je dodao da je napadač pobegao i da je pokrenuta istraga o pucnjavi.

(Srna)

BONUS VIDEO: "JEDINO MESTO GDE SE MOŽEMO OPUSTITI": Porodice u Gazi predah od rata traže na morskoj obali

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!