DIPLOMATE U "KOLONI" KRIJUMČARA: Ukrajinci uhvaćene u švercu cigareta

Милица Шкорић
Milica Škorić

24. 02. 2024. u 18:47

UKRAJINSKE diplomate uhvaćene su u švercu cigareta na granici sa Mađarskom, javila je ukrajinska agencija UNIAN.

ДИПЛОМАТЕ У КОЛОНИ КРИЈУМЧАРА: Украјинци ухваћене у шверцу цигарета

Foto: EPA

- Ukrajinske diplomate pokušale su da prokrijumčare duvan u Mađarsku - preneo je UNIAN.

Objašnjava se da su diplomate pokušale da preko granice prokrijumčare 283 kutije cigareta u autobusu sa lažnom diplomatskom oznakom.

Vozač i jedan putnik minibusa su zapravo imali ukrajinske diplomatske pasoše, ali nisu u direktnoj vezi sa ukrajinskim Ministarstvom spoljnih poslova. Naime, putnica Larisa Šmeljeva, supruga je sekretara ukrajinske ambasade u Mađarskoj Dmitrija Šmeljeva.

Informacija o vezama vozača sa Ministarstvom spoljnih poslova Ukrajine i dalje nema.

Dodaje se da se sporno vozilo kretalo u okviru "kolone" krijumčara, te da je pre njega, drugi minibus u kojem su se vozile ukrajinske diplomate uspeo da pređe granicu sa švercovanim duvanom.

BONUS VIDEO: RUSKA PACIFIČKA FLOTA - Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!