LETOVI OTKAZANI: Jaka snežna oluja pogodila SAD

Tanjug

13. 02. 2024. u 16:16

SEVEROISTOK Sjedinjenih Američkih Država danas je pogodila jaka snežna oluja zbog čega je otkazan veliki broj letova i železničkih linija, a škole izvode nastavu na daljinu.

ЛЕТОВИ ОТКАЗАНИ: Јака снежна олуја погодила САД

Foto: Derek Gee/The Buffalo News via AP

U okrugu Hartford, u Konektikatu, zabeleženo je više od 12 centimetara snega, dok je u delovima Pensilvanije palo i više od 25 centimetara snega, prenosi Njujork post.

Na aerodromu La Gvardija u Kvinsu otkazano je više od 40 odsto odlaznih i 36 odsto dolaznih letova, dok je međunarodni aerodrom Njuark Liberti u Nju Džersiju otkazao više od 20 odsto odlaznih letova.

Aerodrom JFK u Njujorku otkazao je oko 17 odsto letova.

Gradonačelnik Njujorka Erik Adamas upozorio je građane na moguće "rizične uslove" tokom putovanja na posao.

- Ne dajte da vas zavaraju. Ako ste danas krenuli na posao, verovatno ste sebi rekli: 'Pa, to je samo slaba kiša. U čemu je problem?' Ne, ovo ima potencijal da preraste u veliku stvar - poručio je Adams.

On je istakao da njujorške vlasti preduzimaju sve neophodne korake kako bi putevi ostali otvoreni.

- Ohrabrujemo Njujorčane da, ako mogu, idu javnim prevozom, a ukoliko možete, ostanite kod kuće i radite na daljinu - naveo je Adams.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!