„SAMO TERORISTIČKE ZVERI“: Zaharova besna na Kijev zbog granatiranja Donjecka u novogodišnjoj noći

Марија Стевановић
Marija Stevanović

01. 01. 2024. u 09:59

SAMO terorističke zveri mogle su da granatiraju Donjeck u novogodišnjoj noći, izjavila je portparol Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova, komentarišući napade ukrajinskih snaga.

„САМО ТЕРОРИСТИЧКЕ ЗВЕРИ“: Захарова бесна на Кијев због гранатирања Доњецка у новогодишњој ноћи

Foto: Profimedia

- Kijevski režim je u novogodišnjoj noći granatirao Donjeck. Ponovo su gađani civilni objekti. Ima ubijenih i ranjenih. Ovo su mogle da urade samo terorističke zveri - napisala je Zaharova na Telegram kanalu.

Oružane snage Ukrajine gađale su u novogodišnjoj noći centar Donjecka. Prema podacima, ispaljeno je 15 projektila iz višecevnih bacača raketa. Šef DNR Denis Pušilin saopštio je da su četiri osobe poginule, a 13 ranjeno, prenosi Sputnjik.

BONUS VIDEO:

NOVA 2024: Spektakularni petominutni vatromet u Beogradu na vodi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije