OSVANULA PORODIČNA FOTOGRAFIJA TRAMPOVIH: Svi se pitaju gde su Melanija i Donaldov sin Erik? (FOTO)

Novosti online

28. 12. 2023. u 20:34

MELANIJA Tramp izostala je sa božićne porodične fotografije, javljaju američki mediji.

ОСВАНУЛА ПОРОДИЧНА ФОТОГРАФИЈА ТРАМПОВИХ: Сви се питају где су Меланија и Доналдов син Ерик? (ФОТО)

Foto: AP

Iznenađenje je sačekalo one koji su videli božićnu fotografiju porodice Donalda Trampa, pošto je bivša prva dama SAD Melanija Tramp bila odsutna.

Foto: Printskrin/Instagram/kimberlyguilfoyle

Na fotografiji, koju je na društvenim mrežama podelila verenica Donalda Trampa Mlađeg, Kimberli Gilfojl, vidi se bivši predsednik SAD Donald Trampa nasmejan i okružen većinom njegove dece - uključujući 17-godišnjeg sina Barona, kojeg ima sa Melanijom. Melanijin otac, Viktor Knaus, takođe je učestvovao u porodičnom portretu.

Ali zato na fotografiji nema Melanije.

Njen predstavnik je bio zadovoljan odgovorom da je "Melanija bila na porodičnom poslu u vreme kada je fotografija snimljena."

"Nju Jork Post" je, međutim, otkrio da je Melanija (53) bila sa svojom bolesnom majkom Amalijom Knaus u bolnici kada je fotografisanje održano u vili Mar-a-Lago.

- Melanija je uvek bila veoma posvećena svojoj porodici - rekao je izvor blizak bivšoj prvoj dami SAD za "Foks Njuz Digital".

"Ne treba da čudi što je ovaj Božić provela sa bolesnom majkom."

Ostali članovi porodice Tramp koji su bili na porodičnoj fotografiji bili su Donald Mlađi i Gilfojl, Ivanka Tramp, njen suprug Džered Kušner i njihovo troje dece, kao i Tifani Tramp i njen suprug Majkl Bulos.

Trampov drugi sin Erik i njegova supruga Lara nisu učestvovali u fotografisanju.

Odsustvo bivše prve dame usledilo je samo nekoliko dana nakon izveštaja da Melanija planira da pojača svoje pojavljivanje u javnosti 2024. godine, jer njen suprug želi da se ponovo kandiduje za Belu kuću.

- Tramp i njegova porodica su toliko uvereni da će ponovo biti predsednik da insajderi u Mar-a-Lagu kažu da je postigao dogovor sa Melanijom da pojača diplomatske nastupe visokog profila 2024. godine - rekao je izvor, te dodao:

- Melanija shvata da je došlo vreme da se pridruži redovima istorijskih prvih dama i ostavi svoj trag u istoriji... Oseća se bolje pripremljenom za svoju potencijalnu ulogu drugi put.

Izvor je dodao da bi Melanija ovog puta mogla više vremena da posveti kampanji svog muža jer je Baron sada tinejdžer.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE: Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)