"BIĆE NEREDA, AMERIKA ĆE IZGORETI" Veliko upozorenje Megin Keli

Novosti online

23. 12. 2023. u 22:13

NOVINARKA Megin Keli je upozorila da će „zemlja izgoreti“ ako kandidat republikanaca Donald Tramp bude u zatvoru uoči dana izbora.

БИЋЕ НЕРЕДА, АМЕРИКА ЋЕ ИЗГОРЕТИ Велико упозорење Мегин Кели

Foto: Printskrin SiriusKSM

- Mislim da niko ne misli da se nešto zaista promenilo kao rezultat sinoć, pa Tramp je još jednom pobedio, jer ako se ništa nije promenilo, on je pobednik - rekla je Keli tokom epizode ​​njenog "SiriusKSM" podcasta.

Dan ranije, Keli je vodila četvrtu debatu i iako se Tramp ponovo nije pojavio, rezultati anketa pokazuju da su se kandidati koji su prisustvovali — Ron Desantis, Niki Hejli, Vivek Ramsvami i Kris Kristi — samo borili za drugo mesto u primarnoj trci.

- Biće nereda, zemlja će izgoreti ako ga pošalju u zatvor pre novembra 2024. godine - rekla je Keli.

BONUS VIDEO: Krzneni član ruske armije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!