(UZNEMIRUJUĆE): Trojica muškaraca likvidirala majku u kolima i ranili još jednu osobu u NJujorku (VIDEO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

28. 12. 2023. u 17:36

U NjUJORŠKOM Kvinsu u utorak uveče desilo se šokantno ubistvo. Nadzorne kamere snimile su trenutak kada su trojica naoružanih napadača napala na vozilo u Kvinsu u utorak uveče, ubivši majku koja je sedela na suvozačevom sedištu i ranivši vozača.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ): Тројица мушкараца ликвидирала мајку у колима и ранили још једну особу у Њујорку (ВИДЕО)

Foto: Eks printskrin/ Breaking News

Klarisa Burgos, 28, bila je u crnoj "Honda" limuzini koja je stala u blizini 127. ulice i avenije Liberti u Ričmond Hilu u Njujorku kada je na nju i 39-godišnjeg vozača zapucano nešto pre ponoći, javlja "New York Post".

Burgosova je jednom pogođena u glavu i preminula je na licu mesta, saopštila je policija.

- Odgajali smo je na dobar način, s ljubavlju - rekla je njena tetka.

"Bog zna šta joj se dogodilo."

Burgosova je za sobom ostavila četvorogodišnjeg sina, navodi "Gothamist".

Snimci nadzornih kamera do kojih je došao "New York Post" pokazuju kako dvojica muškaraca u tamnoj odeći polako prelaze ulicu i približavaju se vozilu, dok treći čovek ide trotoarom.

Iznenada, jedan od prve dvojice muškaraca izvlači pištolj i ispaljuje nekoliko hitaca u prozor sa strane vozača, dok drugi puca iza njega.

Ranjeni vozač pokušava da pritisne gas i pobegne, dok osumnjičeni koji je hodao trotoarom istrčava ispred automobila i ispaljuje još nekoliko hitaca kroz prednje vetrobransko staklo i prozor sa strane vozača, vidi se na snimku.

Trojica naoružanih napadača pobegla su dok se žrtvin automobil zaustavio nasred ulice na nekoliko sekundi pre nego što je vozač dao gas i otišao.

Vozač se zaustavio kod 103. stanice njujorške policije - oko četiri kilometra od mesta pucnjave - nešto pre ponoći i rekao policiji da su on i Burgosova upucani.

Za sada niko nije uhapšen, a nepoznat je i motiv, saopštila je policija.

Vozač je pogođen sa šest hitaca puta u torzo, a hitna pomoć ga je odvezla u bolnički medicinski centar, gde se nalazi u stabilnom stanju. Burgosova je na licu mesta proglašena mrtvim, rekli su policajci.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE - Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon