IZGUBILA GLAS, PA NAKON SVEGA PAR SATI PREMINULA: Misteriozna smrt mlade Laure digla institucije na noge

Novosti online

23. 12. 2023. u 09:23

LAURA Borina (26) iz Venecije preminula je prošlog utorka kada joj je iznenada pozlilo nakon čega je izgubila glas, što je prethodilo njenoj preranoj smrti.

ИЗГУБИЛА ГЛАС, ПА НАКОН СВЕГА ПАР САТИ ПРЕМИНУЛА: Мистериозна смрт младе Лауре дигла институције на ноге

Foto: Facebook

Devojka je 18. decembra preminula u bolnici nekoliko sati nakon prijema, a odmah je naložena obdukcija tela.

Tužilaštvo u Veneciji i glavni tužilac na slučaju, Đovani Gasparini, naložio je prikupljanje medicinske dokumentacije i obdukciju kako bi odgonetnuli misterioznu smrt mlade studentkinje.

Kako se navodi, Laura je prošlog utorka bila kod kuće kada joj je iznenada pozlilo nakon čega je izgubila glas. Prebačena je bolnicu gde joj je pružena adekvatna medicinska nega, međutim, preminula je nekoliko sati kasnije.

Zapravo njena muka je krenula prošlog ponedeljka, ali niko nije verovao da će se ovako sve završiti.

Foto: Facebook

U bolnici su obavljeni testovi na prijemu i konstatovano je da boluje od teške anemije. Međutim, stanje joj je ubrzo pogrošalo i doživela je aneurizmu mozga.

- Pacijent je pregledan i lečen u skladu sa standardnim smernicama za negu. S obzirom na simptome i brzom evolucijom kliničke slike, po dolasku u Urgentni centar hospitalizovana je i svaka korisna intervencija za spas njenog života preduzeta je tokom iznenadne krize koja je dovela do njene smrti. Lokalna zdravstvena uprava organizovala je dijagnostički test kako bi se što preciznije potvrdilo kao mogući uzroci smrti - navedeno je u saopštenju iz bolnice.

Laura je poreklom iz Sperceniđo di San Blagija di Kalata gde živi njena porodica, a u Veneciju je došla zbog studija i radila u Hard Rok kafeu da bi platila faklutet. Bila je na završnoj godini studija, piše Fanpejdž.

BONUS VIDEO: POTOPLjENI PUTEVI, AUTOMOBILI POD VODOM: Vanredna situacija na jugu Indije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?