HOROR U ŠKOLI: Mala Marija je ubijena, a četiri dečaka ranjena - objavljeni jezivi snimci na kojima se čuju pucnji (VIDEO)

Novosti online

07. 12. 2023. u 13:01

DEVOJČICA Marija N. je ubijena, a još četiri dečaka su ranjena u školi u Brjansku, kada je Alina A., devojčica iz njihovog odeljenja, jutros ušla na čas i počela da puca.

ХОРОР У ШКОЛИ: Мала Марија је убијена, а четири дечака рањена - објављени језиви снимци на којима се чују пуцњи (ВИДЕО)

Foto: Tviter/@bloombergblower

Nakon krvavog pira, učenica osmog razreda, identifikovana kao Alina A. (14), izvršila je samoubistvo. Sve se odigralo oko 9.15 časova po lokalnom vremenu, prenosi Blic.

Prema navodima medija, Alina je ušla u školu i popela se na 4. sprat do svoje učionice. U toku je bio čas biologije, a Alina je, kako se navodi, otvorila vrata i počela da puca na svoje drugove iz razreda.

U četvrtak je 14-godišnji učenik ruske škole u ​​gradu Brjansku vatrenim oružjem ubio jednog učenika, ranio petoricu, a zatim izvršio samoubistvo, saopštila je lokalna policija.

- U incidentu u Brjanskom poginula su dva tinejdžera, a petoro je povređeno. Obezbeđena im je sva neophodna medicinska nega. Jedna od žrtava je već na operaciji - rekao je novinarima pomoćnik ministra zdravlja Ruske Federacije Aleksej Kuznjecov.

- Jedno dete je primljeno, ima povredu ramena i kolena, stanje mu je srednje teškoće. Pružamo prvu pomoć i on će najverovatnije biti prevezen u dečiju bolnicu“, saopštila je gradska bolnica u Brjansk. Odmah nakon pucnjave svi đaci su evakuisani iz škole, a čitavo područje blokirala je policija. Motiv za napad i dalje nije poznat, a spekuliše se da je devojčica pištolj uzela od oca. U međuvremenu su objavljeni dramatični snimci na kojima se čuju pucnji.

Kuznjecov je pojasnio da lekari stanje jedne osobe ocenjuju kao teško, a četiri su u "srednje teškom" stanju.

Kako je TASS-u rečeno u odeljenjima urgentne hirurgije gradske i regionalne dečije bolnice, dve nastradale su u srednje teškom stanju.

- Jedno dete je primljeno, ima povredu ramena i kolena, stanje mu je srednje teškoće. Pružamo prvu pomoć i on će najverovatnije biti prevezen u dečiju bolnicu - saopštila je gradska bolnica u Brjansku.

Odmah nakon pucnjave svi đaci su evakuisani iz škole, a čitavo područje blokirala je policija. Motiv za napad i dalje nije poznat, a spekuliše se da je devojčica pištolj uzela od oca. U međuvremenu su objavljeni dramatični snimci na kojima se čuju pucnji.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave