I TO SE DEŠAVA: Vlasniku kafića ukrali vozilo, pa ga nakon par dana vratili - na prozoru ga zatekla neobična poruka (VIDEO)

Novosti online

04. 12. 2023. u 19:55

NEPRIJATNO iznenađenje zadesilo je vlasnika jednog kafića iz glada Oklanda na Novom Zelandu, kada je otkrio da mu je ukraden automobil.

И ТО СЕ ДЕШАВА: Власнику кафића украли возило, па га након пар дана вратили - на прозору га затекла необична порука (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub

Iznenađenje za Varuna Čadu je bilo još veće, kada se nekoliko dana kasnije njegov kamionet ponovo pojavio na mestu na kom je ukraden, sa pismom izvinjenja i igračkama za decu.

Čada je vlasnik popularnog lokalnog kafića, a incident se dogodio posle radnog dana kada je shvatio da je nešto zaboravio u obližnjoj prodavnici. Ostavivši svoj kamion ispred kafića, vratio se da pokupi zaboravljeni predmet.

Ali na njegovo zaprepašćenje, kamionet više nije bio tamo gde ga je ostavio. Sigurnosna kamera je potvrdila da je lopov iskoristio taj kratak trenutak i pobegao.

Četiri dana kasnije, Čada je stigao na posao i dobio novi šok - ukradeni auto je zatekao na istom mestu. Ne samo da je bio na istom mestu, već je bio u potpuno istom stanju.

Na prozoru vozača našao je pismo izvinjenja od lopova, koje je objasnilo neverovatan preokret događaja.

- Hej prijatelju, izvini što sam pozajmio tvoj auto, bio sam malo pijan - stajalo je u poruci.

U razgovoru sa novinarima, Čada nije ništa krio: "Bio je tačno tamo gde sam ga parkirao i otišao sam do prozora, a unutra je bila poruka i niko od nas nije mogao da poveruje".

Izvinjavajući se zbog incidenta, lopovi su Čadinom sinu ostavili ne samo pismo, već i igračke kao gest dobre volje.

- Mogli su da ukradu šator i još neke stvari iz tovarnog prostora, ali sve je tu. Ne opravdavam to što su uradili, to je dobro, ali mislim, vratili su mi kamion i napisali da im je žao, dobro. Ne znam, samo sam oduševljen što mi je vraćeno vozilo - rekao je Čada.

(Jutarnji list)

BONUS VIDEO: U CARSTVU BAMBUSA I ŠARGAREPE: Beba panda iz moskovskog ZOO vrta dobila novi smeštaj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!