KAKO LI JE SAMO OVO USPELA? Pijana devojka upalila GPS, pa umesto da stigne kući, završila na stepenicama u centru grada (VIDEO)

Novosti online

12. 10. 2023. u 08:46

DEVOJKA (27) iz Koimbre u Portugalu uspela je da zaseni sve pijane vozače na svetu i ubedljivo odnese pobedu u "skretanju sa puta".

КАКО ЛИ ЈЕ САМО ОВО УСПЕЛА? Пијана девојка упалила ГПС, па уместо да стигне кући, завршила на степеницама у центру града (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub

Šalu na stranu, ovo nije nimalo pohvalno, naprotiv, svesno je rizikovala i tuđe živote pored svog, ali sva sreća da se na kraju ništa alarmantno nije desilo.

Naime, ova neimenovana devojka je uspela da završi na Monumentalnim stepenicama nakon što se oslonila na savete dži-pi-esa, odnosno na satelitsku navigaciju. Usput, izmerili su joj i 1,5 promila alkohola u krvi! Jezivo!

Navodno, devojka je imala podešen režim za "hodanje", a snimak je na svom profilu objavio i gradonačelnik Koimbre - Hose Manuel Silva, koji je uz emotikone napisao: "Koimbra, grad u kojem sve može da se dogodi."

@filipe.g.melo Coimbra tem imenso encanto, o pack do pintos bateu #coimbra ♬ som original - Filipe Gouveia e Melo

Po snimcima se vidi i da je devojka bukvalno unakazila svoj reno klio, a akciju spasavanja njenog automobila je pratilo nekoliko desetina građana. Naravno, neki su uz kikotanje i snimali sav ovaj događaj i okačili na društvene mreže, preneo je Blic.

BONUS VIDEO: ŽIVOT U RUŽIČASTOM: Muhli trava oduševljava posetioce kineskog Liuzhoua

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)