"IGRA JE ZAVRŠENA, POTPISALI STE SMRTNU PRESUDU" Bivši američki obaveštajac: Kijev slepo sluša Zapad i zato može ostati bez niza gradova

Novosti onlajn

30. 09. 2023. u 09:37

UKRAJINA je osuđena da izgubi veliki deo teritorije jer nastavlja da u svemu slepo sluša Zapad, rekao je bivši američki obaveštajac Skot Riter u intervjuu za Jutjub kanal „Midvestern Marks“.

ИГРА ЈЕ ЗАВРШЕНА, ПОТПИСАЛИ СТЕ СМРТНУ ПРЕСУДУ Бивши амерички обавештајац: Кијев слепо слуша Запад и зато може остати без низа градова

Foto: Printscreen/Jutjub

. Predstavnici Ukrajine su došli u Tursku .... Tamo je održan sastanak gde su dogovoreni uslovi rešavanja sukoba. Rusija im je predložila odlične uslove... Ali, NATO i Zapad im nisu dozvoli da to prihvate... Kao posledica toga već su izgubili dosta teritorija - rekao je Riter.

Prema njegovom mišljenju, upravo zbog toga što Kijev ne prihvata uslove iz Istanbula preti im gubitak Harkova, Sumija, Dnjepropetrovska, Nikolajeva i Odese.

- Igra je završena, Ukrajina. Potpisali ste smrtnu presudu. Mogli ste da ostanete netaknuti da ste potpisali i ispunili uslove iz Istanbula - zaključio je on.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

RUSKA PACIFIČKA FLOTA: Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)