UKRAJINA bi mogla da uđe u NATO u zamenu za ustupanje dela teritorije Rusiji, izjavio je danas šef kancelarije generalnog sekretara Alijanse Jensa Stoltenberga, Sijan Džensen.

Komentari (10)

buki

15.08.2023. 19:32

Folira ovaj bezlični Nato strateg, jer Natou Ukrajina bez Krima ne treba. To bi bilo samo primirje dok se nacisti ne konsoliduju i ne obnove municiju, a onda bi opet napali Rusiju, jer oni ne mogu da prežale Putinov referendum i vraćanje Krima pod okrilje Rusije. Kad su 2.014-te organizovali Majdan i sve gadosti koje su išle uz to, već su videli Nato bazu na Krimu odakle kontrolišu Crno more i potpuno blokiraju Rusiju. Mislim da su Ameri posle referenduma držali 5 dana otvorena usta, ne shvatajući šta ih je snašlo, a Putina od tada mrze više nego bilo koga ikada.

Stojko

15.08.2023. 19:41

Koji scenario, pa ovo je toliko glupo da je čak nepotrebno komentarisati. Ako ovako razmišlja prvi čovek NATO, onda oni nemaju nikakvu budućnist. Nadam se da će posle svega NATO raspasti i nestati sa pozornice.

Ljubica

15.08.2023. 21:26

@ Čika Velja Ma ni neće niko Rusima ništa ustupati, nego su shvatili, sa Ukrajina ne može te teritorije da povrati, pa da se ne govori o tom, bolje je to nazvati ustupkom.