CIRKUS NA ITALIJANSKOJ PLAŽI: Branio suprugu "nindža potezom", snimak tuče postao hit (VIDEO)

Novosti online

18. 07. 2023. u 22:49

BESNI suprug napao je na plaži skipera koji je, kako tvrdi, gurnuo njegovu ženu. Tuču su snimali kupači, a svima je zapao za oko potez kojim je muškarac zadao prvi udarac skiperu, i zbog kojeg su ga prozvali nindža.

ЦИРКУС НА ИТАЛИЈАНСКОЈ ПЛАЖИ: Бранио супругу нинџа потезом, снимак туче постао хит (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Tviter

Sve se odigralo na plaži u severnoj Sardiniji, a nindža napadač je neimenovani meštanin koji je spektakularnim udarcem odbranio suprugu, a zatim je nesrećnom skiperu zadao još par udaraca šakama.

Do cirkusa na plaži došlo je zbog toga što je motorni čamac velikom brzinom doplovio u plićak idilične plaže kako bi ukrcao grupu bogatih turista i odveo ih na njihovu mega jahtu. Besni meštani izrazili su nezadovoljstvo dok se čamac približavao obali, a u naletu besa skiper je gurnuo ženu u bikiniju.

Suprug gurnute žene u tom se trenutku zatrčao preko peska i pogodio skipera nogom u grudi, a onda nastavio da ga udara šakama. Dok ga je tukao, čulo se kako viče: "Gurnuo si moju ženu."

Tuča se nastavila u moru sve dok se ranije napadnuta žena nije umešala i razdvojila muškarce. Bogati turisti popeli su se na čamac i otplovili prema jahti uz podsmehe i dobacivanja lokalnog stanovništva.

- Nažalost, primetio sam posebnu grubost od turista koji dolaze. Englezi, Nemci i Francuzi prečesto dolaze na naše more i ne poštuju pravila - rekao je upravnik rizorta Frančesko Vitielo lokalnim medijima.

(Blic)

BONUS VIDEO: ITALIJANI I TURISTI POHRLILI NA FONTANE: Ovo je njihov način rashlađivanja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu