UKRAJINA je prvi put priznala da je odgovorna za napad na Krimski most u oktobru prošle godine, prenosi agencija RIA Novosti.

Komentari (6)

AngloFašizam

09.07.2023. 16:28

Pa vi niste sposobni ni da shvatite da vas koriste kao topovsko meso. Mislite da niste sloveni i pravidlavci, ubedili vas da ste bogom dani za visoke ciljeve. Još malo i ostajete bez polovine teritorije, bez mora i plodnog zemljišta. Tek kad shvatite da niste za EU i NATO, biće vam sve jasno.

LJ

09.07.2023. 17:23

TREBA gadjati palatu ZELENSKOG u KIjevu sve dok pokusavaju da sruse most, sravniti je za zemljom da je ukopaju u zemlju 10 metara da znaju sta ce biti sledece kada pokusaju da gadjaju MOST.

Dragoljub

09.07.2023. 18:35

Ukrainci mozda i pobede,ali to ce biti pirova pobeda,pobeda koju su Srbi u prvom ratu krvavo dobili,izgubili stanovnistvo,popunili ga Bjelogrlici,Kandici Trifunovici,cak hteli da biju Srbina jer se pozalio da selektora Srbije Smenjuju crnogorci,dron usred Beograda je isto rezultat krvave pobede,izginuce a bagra ce imati korist,kolko je samo u filmovima Srpska uniforma ismejana to samo Bog zna.