SVE VREME JE BIO KOD KUĆE SA MAJKOM? Otkriveni novi detalji navodnog nestanka mladića u Teksasu, javnost u neverici (VIDEO)

Novosti online

07. 07. 2023. u 07:45

MLADIĆ iz Teksasa, koji je navodno nestao pre osam godina dok je bio tinejdžer, nikada nije ni nestao i živeo je sa svojom majkom skoro sve vreme, rekla je policija.

СВЕ ВРЕМЕ ЈЕ БИО КОД КУЋЕ СА МАЈКОМ? Откривени нови детаљи наводног нестанка младића у Тексасу, јавност у неверици (ВИДЕО)

Foto: Prinstkrin/jutjub/WFAA

Rudi Farijas je prošle nedelje ispunio naslove međunarodnih medija kada je saopšteno da je pronađen u Hjustonu nakon što je nestao u martu 2015. godine kada je imao 17 godina.

Njegova majka Dženi Santana rekla je tada da je njen sin "primio negu koja mu je potrebna da prevaziđe svoju traumu, ali u ovom trenutku je neverbalan i ne može da komunicira sa nama".

Međutim, policija u Hjustonu rekla je juče da se on zapravo vratio kući dan kasnije.

Tinejdžera, koji sada ima 25 godina, mnogi su videli kako dolazi i odlazi iz kuće tokom godina.

Poručnik Kristofer Zamora iz policije u Hjustonu, rekao je novinarima da Farijas nije bio nestao tokom osmogodišnjeg perioda.

- I Rudi i njegova majka davali su lažna imena dok su razgovarali sa različitim policajcima. Nakon što su istražitelji razgovarali sa njim, otkriveno je da se vratio kući sledećeg dana. Majka je nastavila da obmanjuje policiju govoreći da je Rudi i dalje nestao - rekao je policajac.

Lokalni tužioci, za sada, nisu podneli nikakvu tužbu protiv majke ili sina, a policija nije otkrila motiv za njihove akcije.

Do ovoga je došlo nedelju dana nakon što je policija pronašla Rudija kako leži ispred crkve. On je odveden u bolnicu pre nego što je policija razgovarala sa njim i njegovom majkom u sredu, piše Telegraf.

BONUS VIDEO: PROSVETNI RADNICI NA ULICAMA LONDONA: Traže veće zarade i veća ulaganja u škole

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)