OGLASILA SE MAJKA TINEJDŽERA UBIJENOG U FRANCUSKOJ: Ne krivim policiju, već samo onog ko je pucao (VIDEO)

Novosti online

30. 06. 2023. u 17:13

MAJKA 17-godišnjeg mladića kojeg je ubio francuski policajac rekla je da za njegovu smrt krivi samo policajca koji ga je upucao, a ne celu francusku policiju.

ОГЛАСИЛА СЕ МАЈКА ТИНЕЈЏЕРА УБИЈЕНОГ У ФРАНЦУСКОЈ: Не кривим полицију, већ само оног ко је пуцао (ВИДЕО)

Foto: Tviter/@cavousf5/@richimedhurst

Tragedija koja je izazvala tri uzastopne noći destruktivnih nereda ponovo je pokrenula žestoku debatu o diskriminaciji i radu policije u siromašnim, multietničkim zajednicama.

Mladić Nahel, podseća Si-En-En, ubijen je tokom saobraćajne blokade u utorak ujutro u pariskom predgrađu Nanter.

Na snimku incidenta koji je snimio prolaznik vidi se dva policajca kako stoje sa vozačeve strane automobila, od kojih je jedan pucao iz pištolja na vozača iako se činilo da nije u neposrednoj opasnosti.

Policajac je rekao da je pucao iz pištolja iz straha da će mladić nekoga pregaziti svojim automobilom, rekao je tužilac Nantera Paskal Praše.

- Ne krivim policiju, krivim jednu osobu, onu koja je oduzela život mom sinu - rekla je Nahelova majka Munija pred kamerama francuske televizije.

- Ima i drugih načina da ih izvučemo iz auta. Ubijamo tako naše mališane. Koliko će to trajati? Koliko će još dece otići - dodala je.

Tužilac Prače je rekao da se veruje da je policajac nezakonito upotrebio svoje oružje. Zvanična istraga o ubistvu je u toku i policajac je u pritvoru, javila je BFMTV.

BONUS VIDEO: APOKALIPSA U PARIZU - "Novosti" na mestu eksplozije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)