KRVAVI TRAG VODIO DO KONTEJNERA: Italija u šoku posle zverskog zločina - Mikaelu (17) na smrt izbo vršnjak (VIDEO)

Milica Ostojić - Specijalno za Novosti RIM

30. 06. 2023. u 21:09

SEDAMNAESTOGODIŠNjA Mikaela Marija Kauto živela je na periferiji Rima sa majkom, u naselju tzv. „narodnih stanova“ koji se dodeljuju sirotinji.

КРВАВИ ТРАГ ВОДИО ДО КОНТЕЈНЕРА: Италија у шоку после зверског злочина - Микаелу (17) на смрт избо вршњак (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Iskasapio ju je nožem njen vršnjak, komšija, poznanik, presudio sa desetak uboda u vrat i lice. Telo je strpao u kesu za đubre, ugurao u kolica za kupovinu hrane i ostavio pred kontejnerom. Trag krvi koja je isticala iz tela ubijene tinejdžerke išao je od njegovog stana, niz stepenice, sve do mesta gde je bacio, kao smeće, mrtvu devojku. Njeno telo nađeno je 28. juna, u popodnevnim satima.

Italija je u šoku posle nezapamćenog brutalnog zločina koji je izveo mladić star 17 godina, rođen u Italiji poreklom iz Šri Lanke. Živeo je odmah pored Miakele, nisu bili u emotivnoj vezi, ona je imala dečka. Kada je ušla je u njegov stan oko 11 sati, nije slutila da će je on izneti mrtvu u kolicima, da će da završi pored kontejnera za đubre.

Kvart gde se dogodio zločin je u neverici. Za ubicu kažu da je živeo sa majkom, komšije govore da je „bio uvek vrlo ljubazan, čak previše“. Odmah je otkriveno da je on izvršio zločin, jer ga je komšija video da vozi nešto teško u kolicima iz kojih je curila krv. Na pitanje čoveka šta to vozi, odgovorio je ribu. Sused je pozvao policiju i prijavio sumnjivu sliku koju je video.

Na prvom saslušanju je rekao da mu je dugovala tridesetak evra. Pretpostavlja se, iako to ubica negira, da je želeo da imaju seks, a da ga je Mikaela odbila. Zaplenjeni su i njegov i telefon žrtve i istraga će posle analiza pokazati kakava je bila komunikacija među njima.

U stanu ubice nađena je mala količina hašiša. Na fotografijama na društvenim mrežama predstavljao se kao „gangster“. Na Instragramu je objavio video na kome naoružan pištoljem peva „Mama me gleda u oči i ne vidi više svoga sina“. Postavio je i fotografiju na kojoj puši hašiš, koji je prodavao u kvartu. Dopadala mu se firmirana garderoba, postavio je i video na kome se vidi da broji novčanice iz paketa.

Na društvenim mrežama ostavio je i poruku - „Ne zaustavljam se pred bilo čim“. A zaustavio ga je jezivo okrutan zločin koji je počinio. Istraga traje, a on se nalazi se u zatvoru za maloletnike, u iščekivanju zvaničnih rezultata motiva zločina i suđenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!