FRANCUSKA i Nemačka su uverene da će delimična institucionalna reforma EU biti moguća kasnije ove godine, rekle su francuska i nemačka ministarka za Evropu Lorens Bun i Ana Lurman u ekskluzivnom intervjuu za "Euraktiv".

Komentari (3)

Petar

27.06.2023. 15:53

Diktatura se nastavlja , zahvalnujuci fasistickim organizacija iz EU . GLASANJE ! Za neku odluku , moraji biti sve clanice, kao i do sada . Nazalost njemacka francuska spanija italija hrvatska poljska portugal ...gdje i danas sve funkcionise kao za vreme fasista "vjerovatno donose odluku o nacinu glasanja" . Znaci otpadaju zelje, Madarske ili sutra Srbije (malo sutra srbije) o nekom protivljenju ili donosenja odluke kao npr. Ako evropa zeli istrebljenje Rusa ili Srba ( kao sto danas rade sa ukraincima) dovoljno je da glasaju gore navedene fasisticke tvorevina. I nema vise PRAVOSLAVLJA ni SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE u Hrvatskoj. Molim srpsku opoziciju da preuznu vlast i ISTREBE nas prije nego udemo u EU.

walter pravicek

14.07.2023. 14:48

Dakle SVI plate u kasu EU u Briselu,a posle neki odluče koliko ide u Kijev.Ili neke drugčije odluke,za koje se unapred zna,da za takve ne bi sve članice glasale ZA. Dakle "močne"članice se suglase takozvanom KVALIFIKOVANOM VEČINOM ostali morate čutati!Pa jeli su PRINUDNO ILI DOBRE VOLJE ČLANICE U SASTAVU EU SVE DRŽAVE?