NESVAKIDAŠNJI INCIDENT: Žena skupocenim automobilom uletela u sred supermarketa

Novosti online

24. 06. 2023. u 18:35

SLUŽBE hitne pomoći u Južnoj Karolini nedavno su morale da reaguju na prilično bizaran incident u kojem je automobil udario u prodavnicu.

НЕСВАКИДАШЊИ ИНЦИДЕНТ: Жена скупоценим аутомобилом улетела у сред супермаркета

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Nije iznenađujuće što je taj automobil bio Ford Mustang.

Nesreća se dogodila 12. juna u večernjim časovima, i dok se može pretpostaviti da se Mustang sudario dok je pokušavao da "zapali" gume. Žena koja je bila za volanom je rekla službenicima policije u Vilijamstonu da je vozila u rikverc na parkingu kada se papučica gasa zaglavila.

Slike koje su podelili vatrogasci, kao i razni drugi korisnici društvenih mreža, prikazuju tamnosivi Mustang kabriolet koji razbija staklena vrata prodavnice i obara brojne police. Teško je utvrditi kolika je šteta na Fordu, ali to bi trebalo da bude najmanja briga vlasnika.

U nesreći, srećom, niko nije povređen, iako je lako ismejati ovakve nesreće, čini se da se one dešavaju prilično često. U mnogim slučajevima, nezgode pri parkiranju izazivaju vozači koji pomešaju papučicu gasa sa pedalom kočnice.

Ako je tačno da se pedala gasa zaglavila na ovom Mustangu, onda je to zaista sramota za vozača i naglašava važnost dobrog održavanja kako bi se izbegli incidenti poput ovih, prenosi Srbija Danas.

BONUS VIDEO: APOKALIPSA U PARIZU: "Novosti" na mestu eksplozije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti