ČLANSTVO Ukrajine u NATO zadovoljilo bi interese i Kijeva i Moskve jer bi sprečilo Ukrajinu da koristi silu u budućim teritorijalnim sporovima, ocenio je bivši američki državni sekretar Henri Kisindžer u intervjuu objavljenom u današnjem izdanju Ekonomista.

Komentari (8)

Liu Xin

18.05.2023. 06:45

Šta mu bi? Obično priča razumljivo i smisleno...no, na kraju krajeva, ne čudi obzirom na to sa koje sise je otpao i čijim mlekom se hranio. Ostavi to traga.

Misell

18.05.2023. 06:56

Ma to se cifut a "prijatelj" i ruski i srpski malo sali, i jedni i drugi ga i vole sto je saljivdzija. I jedni i drugi ce prihvatiti ovu njegovu sugestiju, ako im samo kaze da se nije salio, jer zaboga on je dokazani "prijatelj".

Pravda

18.05.2023. 08:10

Nema kompromisa. Rusi uzimaju Ukrajinu, a mislim da je Poljska sledeca. Kinezi dobijaju Tajvan, dok arapske zemlje vracaju Siriju, a Izrael je na muci. Afrika i resursi idu na ISTOK i to je to. Dolar pada, Sjeverna Korea dobija amnestiju od sankcija, Zapad dobija žitarice po cijeni koju moraju da prihvate-jednostavno, realnost multipolarnosti. Amerika gubi uticaj, budzeti NATO zemalja se ne mogu oporaviti od Ukrajine, Srbija vraća Kosovo, jer ono više nema zaledjinu. Klasika. Indija postaje druga ekonomska sila, Madjarska postaje lider veza sa ZAPADOM. Mislim da će BRIKS da vlada planetom sa strogo provjerenim i lojalnim članicama.

walter pravicek

11.07.2023. 05:07

Jedna "PAMETNA"političarka je dala izjavu:ONAJ DIO UKRAJINE,KOJU KONTROLIŠU UKRAJINCI,BI TREBALO UZETI U NATO-OTAN ODMAH.Pa jeli ovoj pamet otišla na ispašu?