DRAMA U AMERICI: Ambasadu Rusije u Vašingtonu ogradili zbog dva sumnjiva kofera, ali u njima nisu pronađene eksplozivne naprave

Novosti online

24. 04. 2023. u 23:57

AMERIČKE tajne službe postavile su barikade oko ruske ambasade u Vašingtonu zbog dva "sumnjiva kofera", u kojima ipak, kako "RIA Novosti" saznaju, nisu pronađene eksplozivne naprave.

ДРАМА У АМЕРИЦИ: Амбасаду Русије у Вашингтону оградили због два сумњива кофера, али у њима нису пронађене експлозивне направе

Foto: Printskrin Youtube/Accountability Media

- U 12 časova i 43 minuta po lokalnom vremenu, jedna Azijka je na ulazu u ambasadu ostavila dva kofera, stajala tu oko osam minuta i otišla. Pripadnici tajne službe uskoro su došli i postavili barikade - rekao je anonimni izvor ovog medija.

Incident u ruskoj ambasadi u SAD, međuti, već je završen, a eksplozivne naprave nisu pronađene u dva ostavljena kofera, saopšteno je i TASS-u u ruskoj diplomatskoj misiji u Vašingtonu.

- Put kod ambasade je otvoren. Stručnjaci za eksplozive su pregledali, nisu našli ništa sumnjivo, bilo je ličnih stvari u koferima, nije bilo eksplozivnih naprava. Situacija se stabilizovala, situacija je mirna - rekli su iz diplomatskog predstavništva.

Na pitanje da li je krivac za incident, koji je ostavio dva kofera, pronađen, iz diplomatskog predstavništva odgovaraju negativno. 

- Nisu ga pronašli, traže ga. Još ga traže - saopštila je ambasada.

(RT Balkan)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)