NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U UZBEKISTANU: Majka bacila svoje troje dece kroz prozor stana na devetom spratu

Đ.G.

04. 04. 2023. u 08:03

GENERALNO tužilaštvo Uzbekistana istražuje okolnosti tragičnog incidenta koji se dogodio u okrugu Sergeli, 27-godišnja majka je bacila troje dece kroz prozor stana na devetom spratu, prenosi Orda Telegram kanal.

НЕЗАПАМЋЕНА ТРАГЕДИЈА У УЗБЕКИСТАНУ: Мајка бацила своје троје деце кроз прозор стана на деветом спрату

Foto: Profimedia

Tragedija se dogodila 3. aprila u jednoj od višespratnica, mlada žena koja je živela u stanu na devetom spratu, iz za sada nepoznatog razloga, dovela je troje dece do prozora spavaće sobe i bacila ih dole. Od zadobijenih povreda preminuli su dečaci od 4 i 5 godina i jednogodišnja devojčica, a nakon smrti dece žena je izvršila samoubistvo.

Istražitelji su otkrili da je žena živela sa suprugom u Taškentskoj oblasti u privatnoj kući. Međutim, u oktobru prošle godine u stan se uselila velika porodica, par se često svađao.

Pokrenuta su dva krivična postupka po članu „ubistvo” i „podsticanje na samoubistvo”, a okolnosti incidenta istražuju pripadnici policije.

Ranije je objavljeno da je u Jekaterinburgu majka ubila dvoje dece i izvršila samoubistvo, prenela je Gazeta.

BONUS VIDEO: SNIMCI POSLE EKSPLOZIJE - Kafić u Sankt Peterburgu u kojem je nastradao ratni izveštač i 30 osoba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!