DIREKTOR CIA Vilijam Berns izjavio je da postoji mogućnost da Kina pošalje oružanu pomoć Rusiji u ratu sa Ukrajinom.

walter pravicek

26.02.2023. 10:15

AKO KINA DADE NEŠTO,IMAČE REZERVI ZA SVOJE POTREBE KOLIKO HOČEŠ."RATNIK IZ FOTELJE BAJDEN"NE POZNAJE ŠTO JESTE RAT:DIREKTOR CIA Berns kao"NETKO I NEŠTO"TREBAO JE BAJDENU,KOJEMU OVOJ RAT NIJE PRVI ,U LICE USUTI GORKU ISTINU,DA PREVIŠE DRŽAVA MRZI AMERIČKU POLITIKU,BAJDENA LIČNO I NJEGOVOG SINA HANTERA.TE,DA JE VREME,DA RAZMISLI O VETERANIMA KOJI I ZIMI LEŽE U KARTONSKIM KUTIJAMA NA TRATOARIMA GRADA,A BILI SU ZA nAMERIČKO POLITIKU DOBRI U RAZNORAZNIM MISIJAMA PRE NEKOLIKO GODINA.MOGAO BI MU I KAZATI SA POVISENIM TONOM,DA JE SVE TO U UKRAJINI BESMISLICA JER NATO NIKADA NEČE BITI U UKRAJINI SUSJED RUSIJI.DRUGO JESTE FINSKA,te NORVEŠKA POSVE NA SEVERU.

prellee

26.02.2023. 11:20

Bilo je krajnje vrijeme da Kina naoruža Rusiju! Dugo je trebalo Kini da shvati šta radi Zapad i kakve su mu namjere. Kad oni ne žele mir, onda Kina mora raditi drugačije. Ako slome Rusiju, sutra če slomiti Kinu. Da se Rusija uključila 90 godina u sukob sa Zapadom na Balkanu, danas NATO ne bi bio na granicama Rusije. Kina sigurno radi mudrije. Nadati se da Zapad shvati da se mora mjenjati i da moraju shvatiti da postoje i drugi interesi, osim njihovi. Mada je to teško povjerovati bez kolektivne patnje i sticanja mudrosti na najgori načun...Bog nam pomogao.

Neo

26.02.2023. 11:54

Kina je već naoružala Rusiju. Novcem, sistemima upravljanja preduzećima i ekonomskom potporom. Ta sredstva su kudikamo smrtonosnija za SAD i njene trabante....