POTPREDSEDNICA SAD Kamala Haris izjavila je da je zabrinuta zbog jačanja saradnje Kine i Rusije od početka rata u Ukrajini i da podrška Pekinga Moskvi podriva međunarodni poredak zasnovan na zakonu.

Komentari (8)

patriota

18.02.2023. 15:38

Kamala bi trebalo da objasni po kojem zakonu je USA uspostavila medjunarodni poredak. Ako je mislila na "zakon" siledžijstva i terora , onda je u pravu .

LazaLaza

18.02.2023. 16:05

Vidi vidi sad se pominju neki zakoni a kad ste bando fašista bombardovali Srbiju onda niti vas je interesovao zakon a ni UN i njihova odluka nato je najgora teroristička organizacija i saradnja Rusije i Kine bila bi jedini spas za ovu planetu da jednom za svagda teror zapada ode u .......

Jugo

18.02.2023. 17:07

Kinezi znaju ako ne udaraju na Ruse onda bi oni na KINu to sigurno 100 % ako se ne drze zaedno sa Rusima onda je njihov red da USA terroriste okrenu svet protiv Kine njihovim lazima da su opasni za svet..

Djoka Proka

18.02.2023. 19:12

Ako Kamala Haris kaže, onda mora da je tako. Ta žena je veliki autoritet za vojno -strateška pitanja, uostalom za sva pitanja uopšte. Kao i šef joj.

Pravda

12.03.2023. 20:01

Ovako izgleda tekst kada neko koje postavljen a ne izabran i misli da ce sa propagandom i lazi pistici sve svoje ciljeve. Doduse i uspevali su u to amerikanci kada su napadale manje i slabije zemnja,ali sa Rusijom nije tako pa pitao bi tu gospidju koha preti Rusiji sta je ta Amerika i Nato uradio u Iraku,Libiji,Avganistanu,Siriju,Jugoslaviju kako nije sramota da takva beobrazovana osoba moze takve reci uopste da govori. Ili mozda ostatak sveta pije naftu i nista nezna.

Pravda

12.03.2023. 20:10

Kamala Haris dali ti uopste znas sta govoris ili samo procitate ono sto vam napusu razbojnici koi su svet doveli do provale. Ali do tu nadalje se nemoze jer nemase gde. Americke lazi i propaganda je dosla uz zid i sami ste se uverili u to kad ste pokusali izolovati Rusiju na medjunarodnu scenu,sama Amerika je ostala izolovana. Pa zatim bez imalo srama Bajden moli Brazil,Saudisku Aradiju i druge drzave isto i Solc ostao usamnjen kad je krenuo po Aziju i Berbok precekuju je prazni aerodromi dotle je dosao taj zapad i zlocinacka organizaciha NATO