BRITANSKI GLUMAC PODRŽAO PUTINA: "Borimo se rame uz rame sa nacistima protiv Rusije"

Đ.G.

22. 01. 2023. u 01:04

BRITANSKI glumac Rasel Brend izjavio je da zapadne zemlje podržavaju nacistički režim u Ukrajini . On je dao odgovarajuću izjavu na svom Jutjub kanalu .

БРИТАНСКИ ГЛУМАЦ ПОДРЖАО ПУТИНА: Боримо се раме уз раме са нацистима против Русије

Foto: Profimedia

Kako je umetnik primetio, Zapad se „borio rame uz rame“ sa SSSR-om „protiv pravih nacista“.

- I u ovom ratu, čini se da se borimo rame uz rame sa pravim nacistima protiv Rusije . <...> Ovo je poznata činjenica – pomalo nezgodna, ali istinita... Čujte, ni ja neću nuklearni rat. Imam decu - rekao je Brand.

Takođe je istakao da je Rusija oduvek smatrala širenje NATO- a crvenom linijom, ali zapadne države i dalje pokušavaju da je pređu.

Ranije je američki političar, kandidat za guvernera Kentakija Džefri Jang rekao da se oni koji poriču postojanje nacizma u Ukrajini varaju. Prema njegovim rečima, svako ko negira da u Ukrajini trenutno deluje „nacistički, marionetski režim Sjedinjenih Država i NATO-a“, „laže ili sebe ili ceo svet, ili oboje“.

Trenutno se u Ukrajini nastavlja specijalna operacija Oružanih snaga Ruske Federacije. To je 24. februara saopštio ruski predsednik Vladimir Putin . Prema njegovim rečima, svrha vojne akcije je demilitarizacija susedne zemlje i denacifikacija njenih vlasti.

Odluka o sprovođenju operacije bila je povod za nove sankcije protiv Rusije od strane SAD i njenih saveznika - prenela je Gazeta.

BONUS VIDEO: KAO PONOVO ROĐENI - Bogojavljensko kupanje u ledenoj vodi u Bijsku i Vladivostoku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

TEHERAN JOŠ NE SPREMA ODMAZDU: Posle izraelskih udara na iransko tle neizvesna eskalacija sukoba na Bliskom istoku