SAVETNIK šefa kabineta predsednika Ukrajine Mihail Podoljak smatra da ne postoji način da se pregovara o prekidu rata sa Rusijom i da zato Ukrajina mora da pobedi u ratu.

Komentari (5)

borko

16.01.2023. 11:20

Ukrajina ne može i ne sme da dobije bilo kakav oreol da je pobednik. Pod reč pobednik se može podvesti da će biti skroz odsečena od crnog mora. TO JE ONO ŠTO SE MOŽE NAZVATI DA JE RUSIJA POBEDNIK. U suprutnom, veliki je gubitnik, ali neće biti poražena. JEDNOSTAVNO TO SE NE SME NI NASLUTITI. TO JE JASNO I NATO, I CELOM ZAPADU. A TO IM GARANTUJE NUKLEARNI ARSENAL. NIKO IH NE SME NAPASTI. TO JE KRAJ LJUDSKE CIVILIZACIJE.

Pera

16.01.2023. 15:46

Vi bi mogli da prestanete da se pretvarate da ne znate razlog zašto su vas napali... znate i sami da ste ubijali ljude bez razloga, a to mora da se naplati jer i u kafani kad napraviš ceh, moraš da platiš!

Vesna

16.01.2023. 18:19

Ukrajina ima uz sebe Ameriku i ceo NATO a opet zaglibila u blatu. Jos malo pa ce ispucati komletnu municiju zapadne alijanse i cime misli da pobedi Rusiju. Zapad je sebe doveo u podredjen polozaj i postao ukrajinski sluga, cini sve sto Zelenski trazi a efekat ravan nuli sa velikim minusom. Nikad u istoriji sveta, sila koja propoveda i brani nacizam nije pobedila. Nikada pa nece ni sada. Uvek pobedjuju oni koji se bore za tri stvari; istinu, slobodu, pravdu.