GENERALNI sekretar NATO-a Jens Stoltenberg rekao je da je "Alijansa pokušala da izgradi mostove sa Ruskom Federacijom", ali je "Moskva sve uništila".

Mikiboy

13.12.2022. 19:08

Rusija bi najbolje uradila kada nebi ni rec progovorila sa njima i radila ono sto mora ili misli da treba da uradi.Sa njima nema razgovora i nikada im ne okretati ledja jer dobice noz.

Bane

13.12.2022. 19:52

A.Merkel je konačno stavila tačku na i čime je objasnila celokupnu situaciju. SAD su u ratu sa Rusijom već decenijama. To nije rat kakav je bio WWII. Ovaj rat bi se mogao nazvati multitasking rat jer se vodi svim sredstvima i u svim prilikama kako bi troškovi SAD bili minimalni a postignuti rezultati maksimalni. Znači nema licemerja, duplih standarda i sl, već postoji samo jedan cilj za SAD i oni idu prema njemu nemilosrdno gazeći preko leševa i ne obazirući se ni našta niti na ikoga.

vladimir

13.12.2022. 19:54

Nema potrebe da ga demantujete - KAPITALISTIČKI zapad je poslednji NAZADNI poredak i najveće ZLO po čovečanstvo - biće sigurno UNIŠTENO, BEZ BRIGE!

Dragan

13.12.2022. 22:45

Razmislite gde su bili Ameri i Englezi posle 1. sv. rata i zasto su dozvolili Nemackoj da celu svoju industriju posveti pripremi za novi napad i novi sv. rat? Sve govori da su oni direktni sponzori Hitlera i fasizma! Cela Evropa je brzo klekla a jedini otpor je pruzen u Jugoslaviji. Obicna farsa je kobajagi sporazum o nenapadanju sa Rusijom a onda se desilo i to. Do tada su ameri bili staticni a pred kraj kada je crvena armija krenula u kontru sve do Berlina, na brzinu je izvedena komedija na Normandiji. Na putu za Berlin ameri uspesno zaobilaze Pariz pa se pitam zasto ga nisu oslobodili? Zasto su stali 100km od Berlina i cekali da Crvena Armija odradi posao? Pa zato da vide ko ce pobediti da bi mu se priklonili. Tako je i bilo. Posle je Evropa zaduzena kroz Marsalov plan i postali su robovi Amerike a onda glavni napadaci na Rusiju u senci Nemacke stvaraju NATO sto je skracenica za Nazzi American Terrorist Organisation!!!

Slavko

14.12.2022. 07:40

Poučeni ratom ukraine i rusije . Sve zemlje trba da potraže druga tržišta da bi smanjila zavisnost od amerike. Uslučaju gradjanskog rata u americi ostalibi bez energenata.

Realan

14.12.2022. 10:26

Kako da ne izgrađuju oni mostove na sve strane svijeta, samo da oni komanduju. Udarit će na ceo svet i svi će biti krivi samo oni ne. Davno sam rekao Stoltenberg i svi slični njemu trba da nestanu i bit će mir u svijetu. Zamislite jedan Bajden,pa on do podne mrzi sebe a posle podne cijeli svijet. Šta reći teško svijetu sa njima. Ako bih moglo da se bolji rađaju od njih.

Walter Pravicek

26.12.2022. 09:26

Stoltemberg , Norvežanin jest TRUBA za Amere iz Wašingtona.Ne za države EU.Jesenas je htio iči raditi u neku banku,pa se to očekuje na proleče.